З Біблії. Десять заповідей

З Біблії. Десять заповідей

1. І зрік Бог всі слова ці, кажучи:
2. Я Господь, Бог твій, Який вивів тебе із землі Єгипетської, з дому рабства.


3. Та не буде у тебе інших богів перед обличчям Моїм.

І створює моя Творча Сила ці знання:
Я - це влада твоя, твоя Вічна і Незмінна Творча Суть і Сила, яка виводить тебе з усіх твоїх минулих вірувань, з рабства твоїх уявлень і прихильностей.

Нехай не буде у тебе визнання будь-якої влади над собою, крім свого Я.

4. Не роби собі кумира і ніякого зображення того, що на небі вгорі, і що на землі внизу, і що у воді нижче землі.

5. Не поклоняйся їм і не служи їм;
бо Я Господь, Бог твій, Бог ревнитель, який карає дітей за провину батьків до третього і четвертого роду, що ненавидять Мене, (6.) І творить милість до тисячі пологів люблячим Мене і дотримуючим заповіді Мої.

Не роби собі об'єкт для поклоніння, що зображає ті сили, які діють у твоїй уяві, і в твоїх органах почуттів, і в навколишній тебе реальності.

Не проси нічого у створених тобою ж об'єктів і не служи вигаданим тобою ж символам; тому що твоє Я - це єдина влада, єдина Творча Сила, єдина охороняюча сила, що вказує на недосконалі творіння з вини самих творців... тим, хто не розуміє свого Я і творча милість... уважним до свого Я і дотримуючим закони творчості.

7. Не промовляй імені Господа, Бога твого, даремно; бо Господь не залишить без покарання того, хто вимовляє ім'я Його даремно.

Не застосовуй свою владу і не витрачай свою Творчу Силу, якщо у тебе немає мети; тому що твоя влада в будь-якому випадку створює реальні обставини, в яких ти побачиш всі ігри своїх сумнівів.

8. Пам'ятай день суботній, щоб святити його.
9. Шість днів працюй, і роби всякі справи твої;
10. А день сьомий - субота Господу Богу твоєму: не делай в оный никакого дела ни ты, ни сын твой, ни дочь твоя, ни раб твой, ни рабыня твоя, ни скот твой, ни пришлец, который в жилах твоих.

11. Бо в шість днів створив Господь небо і землю, море і все, що в них; а в день сьомий почив. Тому благословив Господь день суботній і освятив його.

Пам "ятай про стан рішучості, щоб бути здатним вирішуватися.

Шість здібностей (маю намір, бачити, чути, зобов'язання, нюх, смак) використовуй для творчості, створюй (твори, роби) все, що тобі потрібно;

А сьомий стан - споглядання власної Творчої Сили: пам'ятай, що ти нічого не створюєш, не ти бажаєш (ти - особистість), не ти думаєш (розум - син), не ти пам'ятаєш (пам'ять - дочка), не ти відчуваєш (почуття - раби), не ти приймаєш інші думки (прийшлих).

Тому що шість здібностей людини мають владу створювати причини і слідства, саме життя і весь її зміст; а сьомий стан - дає можливість спостерігати за самим процесом творіння. Тому побачити благо створеного своєю владою можна тільки в стані відрішеності від самого процесу творіння.

12. Почитай батька твого і матір твою, щоб тривали дні твої на землі, яку Господь, Бог твій, дає тобі.

Будь уважний до особистої творчої енергії (батька) і бережи свіжість природного сприйняття (мати), щоб розширювати твої здібності творити, які своєю владою, Творча Сила твоя, створює тобі.

13. Не вбивай.

Не вбивай жодного свого бажання, як потоку твоєї творчої сили. Реалізуй їх, довіряючи йому.

14. Не чини перелюбу.

Нічого не роби без любові до того, що ти створюєш. Не дозволяй своїй творчій енергії витрачатися даремно.

15. Не кради.

Не думай, що є ще хтось, крім тебе. Все, що ти бачиш навколо - це все створив тільки ти і все це належить тобі, користуйся всім цим. Коли ти починаєш вірити в те, що ти - не один, ти обкрадаєш самого себе.

16. Не говори неправдивого свідчення на свого ближнього.

Не витрачати час на підтвердження своїх помилок. Не стверджуй, що знаєш чи не знаєш чогось. Пам'ятай, що будь-яке твоє знання - це ілюзія, гра твоєї уяви.

17. Не бажай дому ближнього твого; не бажай дружини ближнього твого, ні раба його, ні рабині його, ні вола його, ні осла його, нічого, що у ближнього твого.

Не бажай привласнити і володіти тим, що і так вже є твоєю власністю, пам'ятай про те, що колись ти все це створив: і свідомість, і сприйняття, і розум, і пам'ять, і здібності, і тіло, тобто все, що ти створив, як ближнього свого.