Поговоримо про людську душу

Поговоримо про людську душу

 Адже без існування душі абсолютно все. Розгляньмо духовні та езотеричні знання про Душу.


Що ж таке Душа Людини? Тільки найголовніше

   Душа - це Свідомість, безсмертна частина людини, яка розвивається, набуває свого досвіду, втілюючись на Землі в тілі людини і навчаючись у Тонкому світі. Душа (Свідомість) - складається і 12 основних чакр, двійників (центральних і додаткових), інформаційних каналів, енергетичних потоків, тонких тіл, духовної істоти і божої іскри (в серці духовної істоти).

     Душа створюється Абсолютом за допомогою богів (Ієрархії Світла) з високих найсильніших і найшвидших божественних енергій протягом, приблизно, 50000 років, і створюється вона, як і сказано в Біблії, за образом і подобою Творця. За образом і подобою - означає, що в душі людини закладено практично необмежений потенціал, і можливість у майбутньому, пройшовши еволюцію на Землі, потім у Космосі - стати Творцем Всесвіту (створювати всесвіти, їхні світи і істоти).

 Через своє високе призначення душа має можливість знайти безсмертя, яке спочатку закладено в її природі. Але потрібно сказати, що далеко не кожна душа, проходячи еволюцію, отримує таке право. Якщо душа, на певному етапі шляху не вибирає Шлях Світла (вхід до Єрархії Світла і Служіння Богові), а вибирає темний шлях (служіння Злу), і після множинних спроб Вищих Сил повернути людину на шлях істинний, душа все одно вибирає шлях Зла - вона позбавляється безсмертя і повністю руйнується (коли у свідомості накопичується критичний обсяг зла і шанси повернути, і зцілити Душу стають рівні нулю).

 Життя в тілі необхідне Душі для прискореного розвитку, за рахунок можливості накопичувати великі обсяги енергії (завдяки фізичному тілу). Розвиток, таким чином, може прискорюватися в сотні разів. 

Ілюзії та омани про Душу - розвінчання

1. Душі - ні!
 Це не правда! 95% людей землі, включаючи передових вчених вірять в існування душі. Зафіксовано десятки тисяч явищ, що підтверджують існування Душі, які не в змозі пояснити матеріалістична наука. Сотні духовних рис, якими володіє Людина і яким немає місця у фізичному тілі - пряме підтвердження того, що душа існує. 

2. Душа - це безформна енергетична хмара, яку неможливо якось виміряти або визначити, оскільки вона не має структури!

 Це маячня! Абсолютно будь-яка енергія має свою структуру. Душа людини тим більше. Душа - має дуже чітку і складну структуру (енергетичну будову), механізми формування та розвитку. Душу можна сприймати, бачити в усіх подробицях і вивчити так само докладно, як анатомію фізичного тіла людини (тільки душа за структурою на кілька порядків складніша, ніж тіло). Її вивчення - це наступний етап розвитку суспільства в пізнанні Людини.

3. Що душа втілюється один раз, а потім кудись йде безповоротно, стає безособистісною (вона повністю розчиняється в енергії всесвіту або Бога), т. д. Це не так! Душа не втрачає свою індивідуальність ніколи (особистісну форму і суть), навіть коли поєднується з Творцем (досягаючи духовного, абсолютного рівня розвитку і вище). У кожної душі є своя особлива індивідуальність (призначення) за народженням (з моменту її створення), і є своє заздалегідь передначертане місце в космосі, де вона повинна буде виконувати своє призначення після еволюції на Землі.    

Основні характеристики Душі Людини

 Душа - створюється Богом (Абсолютом) за образом і подобою (потенційно має таку ж структуру, як душа Бога)

 Душа - безсмертна, незруйнована і незнищенна (якщо тільки не руйнується Богом за Служіння Злу, читайте вище)

    Душа - чиста і світла спочатку за своєю природою (створена зі світлих божественних енергій)

 Душа Людини має чітку чітку структуру, яку можна пізнати

 Душа має майже нескінченний потенціал для розвитку і можливість колись стати Творцем Всесвітів

Душа - тонко матеріально, тобто невидима для фізичних очей, але добре видима за допомогою астрального бачення

Кожна Душа має свою індивідуальність, яка визначається особливим призначенням, закладеним при створенні Душі

Душа розвивається на Землі через фізичне тіло прискорено, але може розвиватися і без нього в Тонкому світі (набагато повільніше)   

 Кожна душа володіє всіма здібностями і понад здібностями, які були проявлені хоча б в одній людині (що є в одній, тобто в кожній).

 Душа - може стати темною і бути зруйнованою (втратити безсмертя), через дуже тривале накопичення зла людиною (багато втілень поспіль).

Душу людини можна описувати нескінченно, ми сказали лише суть, без подробиць. Вірте ж у свою безсмертну Душу і зробіть усе, щоб навчитися її чути! Робіть все в інтересах своєї Душі, і ніколи не чиніть проти неї.