Молитви святому Спиридону Триміфунтському

Молитви святому Спиридону Триміфунтському

Не секрет, що кожен прагне досягти благополуччя різними шляхами. Одні працюють, не покладаючи рук, інші вдаються до допомоги магічних ритуалів і змов. Однак досягти бажаного можна і за допомогою щирої віри в допомогу небес, якщо ваші бажання не суперечать законам моралі.


Молитва Спиридону Триміфунтському про гроші

За життя святий пройшов довгий шлях, допомагаючи оточуючим. Він лікував хвороби, допомагав порадою у важких ситуаціях і не чув, що таке потреба і бідність. Якщо ви потрапили в скрутне становище, помоліться чудотворцю, щоб виправити своє матеріальне становище.

"Преподобний святитель Спиридон! Молить тебе раб Божий (ім "я) про захист і заступництво. Ти, який допомагає за життя і на небесах всім страждаючим, зверни увагу на страждання мої і печалі. Допоможіть щодня проводити насущний у праведних працях та не відчувати потреби в найнеобхіднішому. Помолися за мене Господу нашому всемогутньому і всемилостивому, випроси у нього благодаті для мене і сім'ї моєї для життя безтурботного і праведного. Амінь ".

Молитва святому про благополуччя

У жалюгідній життєвій ситуації може опинитися кожен, і не завжди підтримка оточуючих здатна змінити обставини в кращу сторону. У цьому випадку попросіть у Спиридона Триміфунтського захисту і заступництва, щоб кожен день приносив радість, благо і удачу.

"Святий Спиридоне! До тебе волаємо у розпачі своєму. Ты, к престолу Божьему приближенный, ниспроси у Бога нашего благости. Ми в гріхах своїх щодня каємося та просимо милості зцілити нас від злоби душевної. Визволи нас від диявольських підступів та посіли в душах вогонь праведний, на благополуччя наш спрямований. Освіти шлях у темряві до справжніх цінностей, та не покарай за слабкості людські. Схиляємо голови перед Небесами і справедливим судом Божим. Нехай воздасться кожному по діянню його. Амінь ".

Ці прості молитви допоможуть позбутися негативних емоцій, налаштують на успіх і дадуть надійний захист і заступництво від заздрісників і недоброзичливців. Священнослужителі радять читати молитви протягом сорока днів, а перш відвідати храм і прийняти причастя, розкаявшись у своїх вільних і мимовільних гріхах.

Праведне життя і шлях до успіху починаються з відкритого серця, тому будьте чесні перед собою, і благополуччя не змусить себе чекати. Використовуйте молитви як спосіб спілкування з Богом і здобуття підтримки у Вищих Сил.