Молитви Богородиці про заміжжя

Молитви Богородиці про заміжжя

Якщо сімейні пари переважно молилися про здоров'я дітей і добробут, то молоді люди хотіли швидше знайти сім'ю. Православна церква завжди підтримувала таке бажання, адже вважалося, що мирне життя можна знайти, тільки будучи сімейною людиною.


Віруючі люди часто зверталися з проханнями до Діви Марії, бо вірили, що вона ближче всіх до Бога і здатна швидше повідомити Йому про їхні прохання. Також саму Богородицю вважали однією з покровительок сімей, тому до неї зверталися з проханнями про сімейний добробут. Пари, які не могли завести дітей, просили Матір Божу швидше подарувати їм дитину, а ті, кому не пощастило знайти свою сім'ю, просили про заміжжя. Минуло багато років, але віруючі досі звертаються за допомогою до Пресвятої Богородиці з проханнями про якнайшвидше заміжжя.

Молитви Божої Матері про заміжжя

Для багатьох дівчат бажання скоріше вийти заміж є одним з найголовніших. Думки про гарне весілля, турботливого чоловіка і щасливе сімейне життя часто миготять у свідомості молодих плечей, але залишається головна проблема - відсутність нареченого. Її рішенням може стати дієва молитва Богородиці про заміжжя:

"Пресвята Матір Божа, надія і захист віруючих, покровителька сімей православних! Допоможи мені, Матір Божа, любов свою знайти, сім'ю міцну на все життя знайти. Щоб чоловік мій до смерті тільки мене любив, як дружину кохану мене боготворив. Почуй мене, Пресвята Діва Марія, допоможи мені в проханні моєї. Амінь! ".

Молитву бажано читати рано вранці, не встаючи з ліжка. Якщо ви хочете, щоб ваша молитва була почута швидше, зверніться до Пресвятої Богородиці перед іконою «Нев'ятий колір».

Молитва Богородиці про любов і заміжжя

Якщо ви ще не знайшли свою любов, але вже бажаєте бути не просто коханою, а й нареченою, ця молитва допоможе вам зустріти чоловіка, який захоче провести поруч з вами все своє життя:

"Матір Божа, сімей покровителька. Допоможи мені, рабові Божому (ім'я), щастя своє знайти, любов свою зустріти. Допоможи мені, рабові Божому (ім'я), сім'ю свою знайти, заміжньою стати. Амінь ".

Якщо промовляти цю молитву щовечора, то незабаром вона допоможе вам зустріти свого майбутнього чоловіка.

Якщо коханий у дружини не бере

Трапляється, що жінка закохується в чоловіка і помічає взаємні почуття з його боку. Однак з якихось причин він не бере її в дружини або зовсім уникає теми одруження. У цьому випадку допоможе наступна молитва:

"Пресвята Богородиця, родин покровителька! Почуй мене і допоможи мені в горі моєму. Нехай раб Божий (ім'я) швидше в дружини мене візьме. Нехай любов його до мене, раба Божого (ім'я), ніколи не пройде. Діва Марія, почуй мої молитви, розвій сумніви раба Божого (ім'я), коханого мого, допоможи мені стати єдиною і коханою дружиною. В ім "я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь ".

У будь - який час можна вимовляти молитву. У момент прочитання молитви намагайтеся думати про кохане.

Якщо ви вже здобули свою любов, то зберігати почуття і теплі стосунки в сім "ї вам допоможуть молитви про сімейне щастя.