Молитва від алкоголізму

Молитва від алкоголізму

Алкоголізм є однією з найбільш масштабних проблем сучасного світу. Існує величезна кількість методик, які нібито допомагають впоратися з залежністю, але, незважаючи на це, багато людей воліють народні способи і звертаються за допомогою до Вищих сил. Молитва про зцілення від алкоголізму допомагає людині знайти не тільки фізичне, а й психологічне, і душевне здоров 'я. Вимовляти священні тексти можна в будь-який час, як з використанням ікон, так і без них.

Молитва від алкоголізму перед іконою "Неспивна чаша"

На іконі зображена Діва Марія, яка простягає долоні над немовлям в чаші. Оскільки подібні судини використовуються в церкві для хрещення і причастя, то ікона має символічне значення для очищення душі від різних вад, у тому числі і від пияцтва. Існує величезна кількість підтверджень чудового прояву.


Молитву від алкоголізму чоловіка, сина та інших членів сім 'ї необхідно читати перед чином, який можна придбати в церковній лавці або вишити самостійно. Варто сказати про те, що час доби не має в цій справі жодного значення. Повторювати слова необхідно 12 разів. Важливо нікому не розповідати про звернення до Вищих сил, оскільки молитва може не подіяти. Звертатися до ікони варто наодинці в повній тиші, щоб нічого не відволікало. Якщо людина, яка страждає від алкоголізму, сама хоче позбутися залежності, то ефект від молитви буде ще сильнішим.

Молитва від алкоголізму сина, чоловіка та інших родичів поділяє тільки в тому випадку, якщо слова будуть йти від серця. Під час вимови слів не можна думати про свої проблеми або будь-які справи, всі думки повинні бути спрямовані до Бога.

Текст молитви від алкоголізму наступний:

"О, Премилосердая Владичіце! До Твого заступлення нині вдаємося, молінь наших не презри, але милостивно почуй нас: дружин, дітей, матерів і тяжкою недугою піанства одержимих, і того заради від матері своея - Церкви Христової і спасіння відпадаючих, братів і сестер, і сродник наших зцілів. О, милостива Мати Божа, торкнися сердець їх і скоро відійди від падінь гріховних, до рятівного утримання приведи їх. Благай Сина Свого, Христа Бога нашого, нехай простить нам згрішення наша і не огидне милості Свого від людей Своїх, але хай зміцнить нас у тверезості і цнотливості. Приими, Пресвятая Богородице, молитвы матерей, о чадех своих слезы проливающих, жен, о мужех своих рыдающих, чад, сырых и убогих, заблудшими оставленных, и всех нас, к иконе Твоей припадающих. І нехай прийде цей вопль наш, молитвами Твоїми, до Престолу Всевишняго. Покрий і дотримайся нас від лукаваго ловлення і всіх козней ворожих, в страшну ж годину результату нашого допоможи пройти неперевершено повітряні митарства, молитвами Твоїми визволи нас вічного осуду, хай покине нас милість Божа в нескінченні повіки століть. Амінь ".

Ще можна читати молитви Спасителю, мученику Воніфатію і преподобному Мойсею Муріну.