Молитва про здоров "я матері

Молитва про здоров "я матері

У нас завжди так багато турбот і справ, у божевільному ритмі щоденної рутини ми забуваємо про чудову нагоду поговорити з Богом, даної кожному. Що вже говорити про те, щоб молитися ще й за когось! Звичайно, якщо вашим близьким загрожує небезпека, молитися почне навіть невіруючий, але при більш-менш сприятливому розташуванні справ, на жаль, ми забуваємо помолитися про те, хто дав нам життя. Християни кажуть, що молитву про здоров "я матері потрібно читати щодня, як частину ранкової та вечірньої молитви, як довільні прохання до Бога, і як окремі молитви, коли вашій мамі потрібна дійсно сильна Божа милість.


Молитва дочки за матір


У дочок і їхніх матерів зазвичай завжди особливий, дійсно нерозривний психологічний зв 'язок. Віддати шану своїй батьківниці можна за допомогою молитви дочки на здоров 'я мами. Її слід читати на сон прийдешній з непохитною вірою в кожне слово молитви.

"Отче наш Небесний, почуй слова мої і допоможи посильно! Будь блажі, дай сил рабі Твоїй грішній (ім 'я матері), Благослови її на успіх у всьому, даруй всяке здоров' я їй! Змилуйся над нею і захисти покровом Своїм всеблагим! Лише на ім "я світле Твоє сподіваюся в молитві, амінь".

Коли справа погана

Ми повинні допомагати своїм батькам не тільки фізично й морально, але й духовно. Існує цілий ряд молитов за здоров 'я матері, які читаються, якщо вона хвора або перебуває в небезпеці.

Перш за все, слід читати наступну коротку молитву:

"Багатомилостивий і Всемилостивий Господи! Я людина грішна і не розумію, як мабуть, але Ти, милостивий, вразуми мене, як потрібно вчинити! "


У цій молитві ви покладаєтеся на Бога і визнаєте, що все в його руках.

Якщо вашій мамі загрожує небезпека, читайте наступну коротку молитву:

"Господи, спаси, збережи і помилуй рабу Твою (ім 'я матері), направь милість Твою до блага і спасіння її. Пом 'якші, врозум серця ворогів її. Пресвята Богородиця, моли Господа про раба Його (ім "я матері)".