Християнство

Християнство

Але справжній християнин це не той хто постійно ходить до церкви і дотримується всіх храмових постів і свят. Справжнім спадкоємцем вчителя може вважатися лише той, хто в мирському житті дотримується його заповідей.


Християнська церква дуже багато зробила і робить для людини, одне те, що вона донесла до наших днів переказ про життя і діяння Ісуса, виправдовує всі її омани. Небажання допускати в усталені традиції інформацію, яка потрібна сучасній людині, применшує значення церкви в наші дні. Ми вже не раз говорили про те, що знання Космічних законів і виконання їх у світі, це основа еволюційного розвитку людини.

Зараз на порозі нового тисячоліття коли наша Земля готується до переходу в Новий Світ, людина просто зобов'язана задуматися про своє життя, як вона живе і навіщо. Ці знання просто необхідні розумній свідомості і повсюдно вони даються. Але не можна насильно тягнути людину в Рай, від цього користі не буде ні йому, ні Богу. Кожен вибирає собі дорогу сам, закон вільної волі, як ви знаєте, є основоположним принципом еволюції.

Сучасні Християни - це ті, хто має ці знання і може допомогти людям вирішувати їхні проблеми. Вчителі людства роблять все можливе, щоб довести цю інформацію до людини, але, щоб ви ці знання мали, потрібно ваше бажання і прагнення. Очистити людську свідомість від сміття, внесеного вам темними силами, дуже важко. Але людина, створена за образом і подобою Всевишнього, повинна навчитися мислити як Бог. Хто хоче жити старими догмами і поняттями, на те їхня вільна воля. Але молодим людям, які не хочуть страждати на нашій грішній Землі, вони просто потрібні.

Щоб назвати себе християнином, потрібно мати образ Христа у своєму серці. І ті десять заповідей які він залишив людям, повинні стати основними дороговказними нитками у вирішенні будь-якої проблеми. Адже будь-яка ситуація, що відбувається з вами, не випадкова, все зумовлено і закономірно. Потрібно в кожній людині, яка вступила з вами в контакт, побачити не зовнішню сторону а внутрішню. Закон карми невблаганний, але справедливий, вас все одно життя поставить в ті ситуації які вам необхідні, і зведе з тими людьми, з якими ви повинні відпрацювати свій обов'язок. Навчиться в кожній людині бачити вчителя, ось основний напрям розвитку вашої свідомості.

Церква вчить, що прийде спаситель і кожному воздасть по заслугах. Отямтеся люди, спаситель давно вже на Землі - це ті люди, які оточують вас, в кожній людині навчіться бачити спасителя. Як ви поведете себе з ним, що подумаєте, чи виявите роздратування, злість, образу. Від вас самих залежить ваше майбутнє, від вашої духовності, мудрості і любові.

Бог - це Любов, невже вам бракує мудрості зрозуміти, як Всевишній може послати Месію карати і милувати дітей своїх нерозумних? Це найглибша помилка сучасного Християнства. Життя саме розставить все по своїх місцях, кожен сам заробляє собі радості і печалі, здоров'я і хвороби. Хто таки хоче пізнати правду, він пізнає її, хто не хоче Бог йому суддя, тільки не ми з вами. А нова Християнська церква буде у людини обов'язково.