Божественна сила

Божественна сила

Що таке Божа сила? Вона виникає не на порожньому місці, для її виникнення повинен бути закладений міцний фундамент. Це, перш за все, знання і абсолютна віра в Бога, також у вашому серці має розцвести квітку мудрості, волі, і любові. Ці три риси вам необхідні, щоб протистояти спокусі темних сил, тільки тоді в вас почне зароджуватися Божественна сила.


Сила Бога не в тому, що він може покарати людину, не засудити, а полюбити - ось у чому полягає сила.

Багато в людському житті присутні розмов порожніх і нікому не потрібних, ні самій людині, ні Богу, бо не дають вони нічого, крім кармічних ситуацій. Милі ви наші діти, як болить у нас Душа за вас, коли ви блукаєте в потемках своєї свідомості, не розуміючи очевидних істин. Ви осягаєте світ через біль і страждання, ставлячи своє особисте его проти Божественного, живете одним днем, не думаючи про свою Душу, про Дух, якому хочеться швидше завершити свою еволюцію в щільному світі Землі.

Вам давно пора зрозуміти просту істину, що Бог знаходиться в кожній людині, ваша справжня Божественна сутність знаходиться всередині вас. Так будьте Богом, поводьтеся як Бог, любіть як Бог, і у вас буде Божественна сила. Сила всього світобудови, бо ваш маленький промінчик світла, що пробиває собі дорогу в темряві, має у своєму витоку силу світлого, невичерпного джерела. Усі світлі сили підтримають ваш промінчик, вас вестимуть по життю ваші вчителі, ваші янголи - охоронці.

У кожної Божественної сутності своє завдання на кожному етапі розвитку, тому не суди ближнього за його діяння, навіть якщо тобі це не дуже подобається. Осудом людина перекриває джерело Божественної сили, неприйняття шляху іншої сутності є грубим порушенням Космічних законів. Не можуть всі люди перебувати в одному класі небесної школи, людина дуже важко вчиться, потрапляючи в одні і ті ж ситуації багато життів поспіль.

Чому Ісус Христос знав людей? Для того, щоб людина повірила в себе, у свої можливості, зрозуміла, що Бог і людина - це частина єдиного організму. Але якщо рух буде здійснюватися як у відомій байці, Дух тягне в небеса, темні - назад в інволюцію, а людина ховається в своїй шкаралупі, йдучи від реальності, то і руху вперед у вас не буде, одна тільки важка карма, яку ви будете відпрацьовувати століттями.

Сила людини в його вірі, в його справжніх знаннях. Свідомо вибрати дорогу в пекло не захоче ніхто, ось чому багато хто воліє цього не знати, так легше жити.

У людині інтуїтивно присутній страх за свої вчинки, бо, повіривши в Бога, в ті знання, що ми вам даємо, він просто не зможе чинити гидко.

Завдання ж темних сил розвинути в людині ті якості, які завадять їй прийти до Бога. Своїми думками людина створює собі ідола в тонкому світі. Створивши ідола раз, він пов'язує себе з ним надовго, це стає рисою характеру людини. Щоб позбутися цієї сутності, людині необхідно змінитися. Сутність, створена людиною, постійно еманурує в її свідомість вібрації, аналогічні її суті. Людина реагує на них миттєво, так як це його створення, і воно їй близько.

Тільки свідомо зрозумівши, що ця риса характеру недостойна сина Бога, прийнявши, усвідомивши і розкаявшись, людина зможе позбутися її. Переставши звучати з нею в унісон, вона просто не буде для нього існувати і качати енергетику.

Для того щоб людині змінитися, їй просто необхідна Божественна сила і допомога Ієрархії світла. Ця допомога вам буде надана обов'язково захистом від темних сил і ситуаціями, в яких буде згорати ваша карма.

Для того щоб вам надали допомогу, потрібне ваше бажання і віра в справедливість Божественного миру. Бо зневіра приведе вас у табір темних сил, поставить в огидні ситуації, накачає під саму зав'язку такими якісно- вібраційними характеристиками, що ви надовго станете їжею для лярв і есів, які будуть жити за рахунок вашої енергетики.

Віра і ще раз віра в Бога, в його справедливість і мудрість - ось що має стати вашою програмою життя, вашою рисою характеру. А на основі віри у вас з'являться й інші Божественні якості, і ви повною мірою відчуєте в собі Божественну силу, якою підвладне все, бо вона і є саме світобудова.